Без категория

Следене на работата на фотоволтаична централа eSolar SAJ

Няма коментари

Системите за мониторинг на фотоволтаична централа позволяват постоянно следене на работата на инвертора и и предоставят актуална информация за състоянието на всеки компонент от системата. SAJ представя нова функция за споделяне на фотоволтаични централи е приложенията eSolar Air и eSoalr O&Mа дистрибутори, монтажници и крайният потребител.

Сега вече може лесно и свободно да споделяте вашата електроинсталация с всекиго, с когото поискате. Освен това можете да я използвате и за различни нужди: Мониторинг, Редактиране и отдалечено конфигуриране.

Платформата за наблюдение, работа и поддръжка (Monitoring, Operation and Maintenance (O&M)) става все по-важна за фотоволтаичните централи. На база необходимостта от развитие на фотоволотаиците, SAJ представя своята иновация на нова генерация интелигентна мониторинг система за фотоволтаици – порталът eSolar. Освен функцията за наблюдение, най-важната иновация на портала eSolar е да помага на техници да следят аларми и разрешават бързо проблеми.

Порталът eSoalr е качена на облак платформа за наблюдение на данни , управление и поддръжка на фотоволтаична централа и управление на енергията, разработена от SAJ. Може да бъде използвана както на компютър, така и на мобилни устройства. Благодарение на нея може да следите работата на централата в реално време. Има опцията да изпраща нотификация по мейл или СМС, както и аларма при грешки в системата.  

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.